Komentarji in mnenja udeležencev na delavnicah in predavanjih

Komentarji in mnenja udeležencev na delavnicah in predavanjih

Hvaležna sem, da skupina deluje v intimnem vzdušju, kjer izkušnje, ki si jih delimo meni pomenijo veliko in spoznavam, da imamo vsi lahko težave in da so rešljive. Zadovoljna sem , ker sem zacela prepoznavati vzorce in prepicanja, ki mi prej škodujejo kot koristijo. Žal mi je edino, da ni teh predavanj ni vec, saj se mi zdi, da na ta nacin rastemo vsi. Sem se pa odlocila, da nadaljujem individualno terapijo pri Mojci!

Mojca, Kranj


Spremembe, ki sem jih doživela skozi moje skupne ure so neverjetne. Nisem si predstavljala ucinkov psihoterapije in dejstva, da se da lažje živeti. Dela na sebi nikoli ne zmanjka, a se veselim novih izzivov, ker bom lahko uporabila znanje, ki sem ga pridobila na tvojih urah. Hvala ti za vse!

Nina, Bohinj


Na delavnicah mi je bilo všec, da so bile izpeljane iz svobodnega pogovora, iz lastnih izkušenj. Nova znanja mi bodo koristila v vseh odnosih ( družinskih, poslovnih, prijateljskih,...) Spoznala sem sebe, kako naj delam sama s seboj, kaj naj delam, da mi bo lažje,... Zagotovo nadaljujem na individualnih urah! Sedaj vem, da je to najboljša investicija zame, saj bo življenje bistveno lažje!

Barbara Medvode


Rada bi se ti zahvalila za predavanje, usmerjanje in razumevanje. Na predavanju sem dobila vec kot sem pricakovala! Pocutim se odlicno!

Tina Ljubljana


Všec mi je bilo sprošceno vzdušje in organizacija delavnice, da sem lahko izrazil sebe brez zavor. Pozitivno predvsem na koncu je bil ples brez forme, ko sem si resnicno dovolil razigranost in prišel do spoznanja, da lahko dosežem karkoli, ce si le to dovolim.

Jože Ljubljana


Všec mi je princip sprošcenega pogovora. Veliko mi pomeni, da nam znanje predaja nekdo, ki ima vedno odgovor na vsa naša vprašanja in ve o cem govori!

Anja Ljubljana


Vesela, da sem srecala skupino odprtih ljudi, ki so odkrito govorili o težavah, da je Mojca znala potegniti iz nas to, kar nas teži. Da je bilo vzdušje sprošceno, pomirjevalno, da sem si želela biti izvana, govoriti o sebi, da sem se lepo vkljucila v skupino.

Silva Ljubljana


Draga Mojca! Vikend je bil custveno nabit in sprošcujoc. Cutila sem potrebo po soocenju z žalostjo in jo izpustiti ven iz sebe. Ugotovila sem, da o custvih govoriti le ni tako težka naloga ( govoriti pred drugimi). Lepo mi je bilo! Pridem naslednjic!

Aleksandra Ljubljana


Na delavnico sem prišla s strahom in negotovostjo, odhajam pa sprošcena in zadovoljna v sebi. Tvoje vodenje mi je zelo všec, ker ni vsiljivo in lepo skrbiš za vsakega udeleženca in ni nihce izpostavljen. Res znaš pripraviti cloveka, da se izpove. Jaz ti zaupam, tako da bom še nadaljevala to pot.

Lidija Kamnik


Draga Mojca! Hvala za super nadgradnjo prejšnje delavnice, ki je bila zame ful osvobujajoca z novimi, enkratnimi spoznanji in ugotovitvami o sebi in bi veliko zamudila, ce me ne bi bilo. Zelo sem uživala in se veliko naucila! Z veseljem pridem naslednjic! Hvala za tvojo pomoc in podporo!

Simona Domžale


Pocutila sem se jaz, ves cas. Všec mi je bilo, ko sem te videla delovati v drugacni vlogi, ki si jo odlicno opravila, s cimer si mi vlila še vec zaupanja v terapijo, ki jo obiskujem pri tebi. Najvecja pridobitev mi je bila interakcija z drugimi clani skupine. V pozitivnem vzdušju in skozi iskrenost ostalih sem se lahko izrazila in nisem bila zavrnjena. Pokazala sem negativna custva in cutila sem se sprejeto. To mi je najvecje darilo tega vikenda! Super mi je bilo tudi neformalno druženje.

Nataša Ljubljana


Ceprav sem se delavnice udeležil na željo moje partnerke, je presegla vsa pricakovanja! Sprošceno vodenje, vsebina in obcutek sprejetosti je v meni prebilo željo po delu na sebi! Spoznanja, ki sem jih bil deležen bodo sigurno pripomogla pri razumevanju sebe, partnerke in najinega odnosa. Mojca, hvala za cudovit vikend! Pridem naslednjic, prav tako na idividualno terapijo!

Miha Škofljica


Celoten vtis, dober in ucinkovit, deloven vikend, katerega rezultati bodo gotovo videni. Všec mi je bila celotna vsebina, ki je utrdila nakakšna spoznanja ( tibetanci, energetske vaje), hkrati pa v meni utrdila spoznanje, da moram vztrajati, ce želim napredovati. Hvala za lep vikend Mojca, ki je poln novih spoznanj! Všec mi je bilo tudi sprošceno neformalno druženje izven delavnice. Zagotovo pridem naslednjic!

Primož Novo Mesto


Srecanje me je zelo presenetilo, ker nisem vedela, kaj pricakovati in sicer v pozitivni smeri, saj sem sama želela na študij psihoterapije in sem veckrat razmišljala, kaj hocem rešiti pri sebi ali izboljšati. Danes sem spoznala, koliko moram še narediti na sebi, da bom lahko pomagala drugim, kar zahteva moj željeni poklic. Všec mi je strokovna interpretacija situacij in primerov. Želim si delati na sebi, saj imam iz preteklosti nekaj neprijetnih dogodkov, ki jih vlecem za seboj. Zelo zanimiva in dobra izkušnja!

Ana Ljubljana