IZKUŠNJE STRANK

IZKUŠNJA PO MS PROGRAMU:

Ni več izgovorov!

Hvala iz srca za priliko, za ves support, potrebne brce v rit, kup joka in smeha, odlično družbo, tektonske premike... Nemogoče je, kar si v meni premaknila in kakšne spremembe sem naredila v tako kratkem času. Vsaka čast Mojci!
Nea

“O Centru zdravja lahko govorim samo o presežkih. Inovativen, strokoven, profesionalen in predvsem celosten pristop. Priporočam vsakomur, ki želi zaživeti polno življenje – brez strahu in omejujočih prepričanj.”

Eva

 

“Dober psihoterapevt te zmeraj popelje, da sam delaš poteze – ti da metek v glavo, ko rabiš premik – in najvarnejši pristan ter zavetje, ko se v premiku boriš z novim…ne daje nasvetov in te šteka v nulo! Tam je zato, da te popelje do tega, kako ven iztisnit strah in ga nadomestit s pogumom. In ni človek, h kateremu hodiš neskončno na pogovorne urice. Pri pravem psihoterapevtu so prvi boji in zmaga na vidiku že po dveh, treh mesecih. Ne prodaja teorije in nebuloz. In taka ena redka in edina je vsestransko čuteča, hudo izobražena in ženska z ogromno izkušnjami – draga Mojca Stonič. Njenega koncepta ne najdeš nikjer. Njen koncept res deluje!”

Tjaša

IZKUŠNJA PO VIKEND DELAVNICI:

Dosežem lahko karkoli!

Všeč mi je bilo sproščeno vzdušje in organizacija delavnice, da sem lahko izrazil sebe - brez zavor. Pozitiven je bil predvsem na koncu ples brez forme, ko sem si resnično dovolil razigranost.
Jože

“Spremembe, ki sem jih doživela skozi moje skupne ure, so neverjetne. Nisem si predstavljala učinkov psihoterapije in dejstva, da se da lažje živeti. Dela na sebi nikoli ne zmanjka, a se veselim novih izzivov,ker bom lahko uporabila znanje, ki sem ga pridobila na tvojih urah. Hvala ti za vse.”

Nina

 

“Hvaležna sem, da skupina deluje v intimnem vzdušju, kjer izkušnje, ki si jih delimo, meni pomenijo veliko. Spoznavam, da imamo vsi lahko težave in da so rešljive. Zadovoljna sem, ker sem začela prepoznavati vzorce in prepričanja, ki mi prej škodujejo kot koristijo. Žal mi je, da teh predavanj ni več, saj se mi zdi, da na ta način rastemo vsi. Odločila sem se, da nadaljujem z individualno terapijo pri Mojci.”

Mojca

 

“Na delavnicah mi je bilo všeč, da so bile izpeljane iz svobodnega pogovora, iz lastnih izkušenj. Nova znanja mi bodo koristila v vseh odnostih (družinskih, poslovnih, prijateljskih,…). Spoznala sem sebe, kako naj delam sama s seboj, kaj naj delam, da mi bo lažje… Zagotovo nadaljujem na individualnih urah! Sedaj vem, da je to najboljša investicija zame, saj bo življenje bistveno lažje.”

Barbara

IZKUŠNJA PO VIKEND DELAVNICI:

Počutim se odlično!

Rada bi se ti zahvalila za predavanje, usmerjanje in razumevanje. Na predavanju sem dobila več, kot sem pričakovala.
Tina

“Najboljša naložba in nora izkušnja!”

Taja

 

“Draga Mojca, čeprav sem te danes že objel in se ti zahvalil za vse, kar si storila zame in za mojo družino, ti sporočam, da si najboljša. Tvoje znanje, občutek za človeka, tvoja vedno pozitivna energija, tvoja podpora v težkih in kritičnih situacijah, tvoja toplina, občutek sprejetosti, ki nam ga daješ, rešuje življenja. Zame si angel, ki si mi rešila življenje!”

Martin

 

“Jaz sem čisti dokaz, da delaš prave stvari. Pomagaš, zdraviš, nudiš zavetje, ko je to potrebno, porineš čez rob, ko mencamo. Najbolj iskreno in čuteče bitje, kar jih poznam. Hvala, Mojca, da obstajaš!”

Tjaša

IZKUŠNJA PO INDIVIDUALNI PSIHOTERAPIJI:

Zdaj razumem!

Mojca, HVALA! Moram ti povedati, da si najboljša! Po več letih iskanja pravega terapevta se končno počutim bolje, zdravje se mi je nepredstavljivo izboljšalo. Verjamem, da se tudi ostali trudijo, vendar s teboj se ne more primerjati nihče! Če bi ljudje vedeli, česa si sposobna, verjetno nikoli ne bi prišel na vrsto. Ne govori se zastonj, da si angel v človeški podobi.
Bogdan

“To je to! Edinstven program z rezultati, ki jih ne dobiš nikjer drugje.”

Julija

 

ČAS JE.

Stopi v kontakt z mano.