TESLA METAMORFOZA

Fascinantna metoda zdravljenja, ki transformira ljudi v večdimenzionalna Bitja svetlobe.

Več informacij o Tesla metamorfozi poišči na www.teslametamorphosis.com.

Namen Tesla metamorfoze zdravja je, da frekvenco svetlobe v telesu človeka pripelje v popolno ravnovesje.

Vsaka bolezen, ne glede na to ali se manifestira na fizičnem, mentalnem ali emocionalnem nivoju, je posledica neravnotežja univerzalne življenjske energije v telesu, ki se lahko vidi kot frekvenca svetlobe.
 
Tesla metamorfoza je najmočnejša oblika energetskega zdravljenja na vseh nivojih in je znanstveno dokazana.

Tesla metamorfoza zdravja® se izvaja tako, da se stranke praktik ne dotika, ampak hodi okrog masažne mize in občuti komunikacijo med svojimi dlanmi in strankinim telesom. To energijo uporabljamo neposredno iz aktivnega etra oz. vesoljnega polja. Pri večini zdravilnih metod energija teče skozi roke zdravilca, pri Tesla metamorfozi pa je energija vse naokrog ter zdravljenec in  »zdravitelj« postaneta del nje. »Teslovi valovi ne gredo skozi roke praktika, pač pa prihajajo iz zunanjega prostora.« To pomeni, da se ustvarja neko polje in da sta v času seanse tako praktik kot klient del tega polja. Pri zdravljenju s Tesla metamorfozo gre za zdravljenje z zavestjo višje inteligence, praktik v resnici ničesar ne zdravi, zdravljenje je v rokah višje inteligence.

Praktik ne diagnosticira, ne usmerja energije, ničesar ne vleče iz telesa niti česarkoli v telo ne dodaja – višja zavest stranke sama ustvarja sporazumevanje z Univerzalno zavestjo, praktik nastopa le kot opazovalec, pomočnik, da proces steče.

Nekateri ljudje lahko med tretmajem izkusijo različne občutke – vidne, slušne, fizične, drugi pa doživljajo preprosto sproščenost. Izkušnja med seanso nima nikakršne veze z rezultatom, če kaj čutite ali pa tudi ne. Zdravljenje poteka v večini primerov zelo hitro. Priporočajo se tri seanse v teku enega tedna. Vsaka posamezna seansa traja 30 minut.
Tesla komunikacije duše je način zdravljenja, kjer se zdravilec in stranka skupaj podata na potovanje komuniciranja na ravni zavestnega uma, da doseže podzavest in še presega dlje na raven integrativnega uma. Zdravilec gre do vira, da bi prinesel sporočilo. Strankina prisotnost ni potrebna, ko se izvaja ta metoda. To sporočilo presega komunikacijo z besedami. To je komunikacija preko pomena, slik in čustev. Zdravilec zapiše vse, kar sliši, ne da bi sprocesiral skozi svoj logičen um ali da bi ga popravljal.

Edini namen tega procesa je zdravljenje; ki nima nič opraviti z vedeževanjem ali skeniranjem za medicinsko diagnosticiranje. V primerih, ko nekatere stranke ne bi opazile bistvenih izboljšav po treh seansah Tesla Metamorfoze Zdravja, ji proces Tesla Metamorfoze Duše sporoča kaj jim preprečuje ozdravitev in ali morda sami sebe sabotirajo ali ustvarjajo razmere ali stanje, ki se jih lahko prepreči, da gredo naprej. Ta metoda nam tudi pomaga, da ugotovite vzrok bolezni. Bili so primeri, ko so stranke odkrile, da so same povzročile bolezen, da bi se kaznovale ali kaznovale nekoga drugega, da bi dobile pozornost, ali da bi se izognile spremembi v svojem življenju. Vzrok so lahko tudi travme iz otroštva, nekatere izkušnje iz prejšnjega življenja, naš odpor do sprejemanja nekaterih situacij.

V naši podzavesti hranimo veliko spominov, misli, čustva, slike, prepričanja. Nekateri od njih niso prijetno. Dogodki s katerimi se je bilo težko spopasti, izkušnje, ki jih želimo pozabiti in jih potisniti v našo podzavest. Problem je, da posegajo na naše življenje z vplivanjem na naše reakcije, ki ustvarjajo strahove in bolezni.
»Tesla komunikacija duše« nam omogoča vzpostaviti komunikacijo skozi zelo enostaven postopek, brez uporabe kakršnihkoli simbolov ali ritualov. Ni potrebno prositi za dovoljenje preko telefona ali pisno, saj bo oseba, ki ne želi sodelovati v zdravljenju, to jasno pokazala na samem začetku in povsem jasno izrazila. Čeprav ni laži na nivoju podzavestnega in integrativnega uma, se lahko stranka vedno odloči kaj želi in česa ne želi deliti z nami.

Tesla metamorfoza je specifičen proces, ki se ga naredi enkrat v življenju in katerega namen je prebuditi svetlobno bitje v nas. Pripomore h kompleksni metamorfozi človeškega telesa, v njem vzpostavi popolno ravnovesje svetlobe in sproži prenovo izvirnih trinajstih delov človeške verige DNK. NUJNI sta 2 zaporedni seansi v roku 2 dni oz. 48 ur.

Teslovi valovi stimulirajo človeško DNK, da se rekonstruira in uskladi s frekvenco DNK Zemlje in DNK Univerzuma. Deaktivirajo se prekinjene DNK verige, kar spontano aktivira ne samo zdravljenje na celični ravni, pač pa tudi razvoj človekove zavesti na vseh ravneh. Človek se na podlagi te energije začne preobražati v tisto, kar naj bi bil in to na vseh nivojih – telesno, čustveno, mentalno in duhovno. Torej brez disharmonije z vesoljem ali brez kakršnekoli disfunkcije celotnega človeškega organizma. Raven človekove zavesti se spontano dvigne do mere sprejemanja mnogo večjega zunanjega dogajanja, s čimer se tudi lažje izrazijo potenciali in talenti, ki se do sedaj, morda zaradi podzavestnih strahov, niso mogli. Tesla metamorfoza svetlobnega telesa lahko pomaga ljudem lažje spremljati spremembe, ki se dogajajo v elektromagnetnem polju planeta in so neizogibne v ciklusu kozmične evolucije.

Pred Tesla Metamorfozo Svetlobo telo je zelo priporočljivo opraviti tudi Tesla Metamorfozo Zdravje.

Proces aktivacije je vedno individualen in ga vsak doživlja na svoj način. Spremembe se dogajajo lahkotno v skladu s človekovo božansko potjo in namenom.

Najpogostejše spremembe po aktivaciji so:

*Mentalni, emocionalni, fizični in spiritualni razvoj človeka se dvigne na višji nivo

*Povečajo se sposobnosti prejemanja in dajanja ljubezni

*Vaši talenti in kreativnost se poveča

*Občutite jasnejši smisel življenja

*Se osvobodite občutka krivde in zamer

*Izstopite iz kolektivne matrice strahov in vzorcev

*Pridobite drugačen pogled na sistem vrednot, kar vam bo prineslo  notranji mir

*Pri odločanju imate večjo mero izbire in samozavesti

*Vaša zavest preseže stopnjo zavesti te dimenzije

*Spremenite odnos do sebe in s tem odnos do drugih

*Dosegate boljše poslovne in osebne rezultate

*Sposobni boste sprejeti velike življenjske odločitve in naredili velike spremembe, zamenjava partnerja, službe, kraj bivanja,…

*Prebudi se samozdravljenje telesa, pozdravijo se fizične težave in bolezni.

ČAS JE.

Stopi v kontakt z mano.