MOJCA STONIČ

O meni

Zdravo! Moje ime je Mojca Stonič.

Že davno sem vedela, da bo moje poslanstvo zdravljenje ljudi – in to celostno

Sem raziskovalka življenja, predvsem odnosov in vpliv čustev na njih, več kot 30 let raziskujem odnose med ljudmi, njihove čustvene odzive, njihov karakter, iščem in poizkušam razumeti, zakaj se obnašamo, tako kot se, zakaj smo veseli in zakaj nezadovoljni s svojim življenjem in predvsem, kako naša čustvena stanja vplivajo na nas, naše bližnje, otroke, naše ali otroke, ki jih vzgajamo, učimo in so nam zaupani v varstvo in šolski program.

V svoji 20 letni psihoterapevtski praksi in nešteto ur lastnega dela na sebi, ko sem reševala svoje napačne in uničujoče vzorce pridobljene v otroštvu, ki so mi onemogočali, da živim polno in svobodno življenje sem ugotovila, da večina temeljev za naš karakter izvira iz otroštva, vzgoje in travm, ki smo jih bili deležni.

V življenju želim preizkusiti, se učiti, spoznavati… vse, kar lahko pripomore k boljšemu zdravju, večjemu zavedanju sebe, telesa, duše, psihe ter da lahko znanje prenašam naprej in pomagam vsem, ki želite zdravje, prave spremembe v življenje in pogled nanj. V tem je prava vrednost znanja, veselja in mojega osebnega zadovoljstva.

Moj koncept MS daleč presega znanje klasične psihoterapije in ostalih ved, saj vsa moja znanja, ki sem jih pridobivala na številnih študijih psihoterapije (Transakcijska analiza, integrativna terapija, realitetna terapija, Core Energetics terapija), psihoenergetski treningi, naturopatija, kitajska medicina, bioterapija po metodi Zdenka Domačiča, energetsko zdravljenje s Teslinimi frekvencami, raziskovala zdravljenje po Williamu Reichu in Barbare Brennen, pri katerih sem prepoznala veliko podobnosti s svojim razmišljanjem in zdravljenjem, dihalne tehnike za sproščanje in odpravljanje blokad, več antistresnih programov, ACT (tehnika, ki jo uporabljajo pri ameriških marincih s postravmatskim stresom…) združujem v tem programu, vse z namenom pomagati ljudem na najbolj hiter in učinkovit način.

Sodelavci

Ker želim vsem svojim klientom nuditi celostno psihofizično obravnavo, sem k sodelovanju povabila strokovnjakinjo, za katero menim, da ti bo njeno znanje koristilo in pomagalo.

Maja Vodopija, NLP coach, MS coach, TUI-NA terapevtka, Reiki učiteljica, inštruktorica joge za otroke

Maja že od ranega otroštva na najbolj subtilni način čuti, razume in zazna dogajanje v človeku. Njena močna in vedno pozitivna energija močno privlači in pomirja vsakega, zato so njene terapije in masaže tako učinkovite. Masira že dobro desetletje, večino športnike in vse, ki se želijo znebiti bolečin in sprostiti telo. Vse terapije in masaže, ki jih izvaja so močna podpora posamezniku (anksiozna in depresivna stanja, izgorelost, panični napadi,…), da lažje in hitreje doseže osebnostno spremembo. Izvaja več masaž od športne, klasične, kitajske – TUI-NA, antistresne masaže ter limfno drenažo za boljšo prekrvavitev,  razstrupljanje telesa ter odpravo celulita.

ČAS JE.

Stopi v kontakt z mano.